Ochrana osobních údajů

 

V rámci návštěvy našeho webu, nebo objednávky samotné, jste nám poskytl/a osobní údaje, které budou zpracovány dle příslušného zákona, a jejich zpracovatelem bude právě naše společnost, tedy Intimia.cz s.r.o. Ta bude zároveň i jejich správcem (dále jen Správce). Hlavním účelem, proč vaše osobní údaje zpracováváme, je hlavně samotné plnění kupní smlouvy, vedení vašeho zákaznického účtu na našich webových stránkách, a veškeré další procesy, které jsou spojené s vaší objednávkou. Jedná se například o samotné dodání zboží, případně o bezproblémové vyřešení celého reklamačního procesu.

Správce, tedy naše společnost, bude uchovávat vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytně nutnou, v souvislosti s výše uvedenými procesy. V souladu se zákonem § 11 a 21 a následujícího zákona číslo 101/200 sbírky, tedy Zákona o ochraně osobních údajů máte právo nejenom kompletního přístupu k vašim zadaným údajům, ale také k tomu, abyste případné nepřesnosti či nesrovnalosti v poskytnutých údajích opravili. Stejně tak máte možnost i blokování nesprávně uvedených osobních údajů, nebo smazání takových.


V souladu se zákonem máte samozřejmě řadu práv, a na základě nich se můžete na samotného Správce kdykoliv obrátit s tím, že žádáte jakoukoliv nápravu nebo vysvětlení, které se právě vedení a zpracování vašich osobních údajů týká. Vaše osobní údaje mohou být také zpracovány na základě pověření, které vydá samotný Správce. Vše v rámci zákona § 6, číslo 101/2000 sbírky. Pověřením zpracování osobních údajů může být jiný zpracovatel, než je samotný správce. Ten má však povinnost zajistit maximální ochranu vašich údajů, a také zajistit podmínky, dle kterých budou dále zpracovány.


Poskytnutí požadovaných údajů je v daném rozsahu nezbytné, a to jak z důvodu plnění samotné smlouvy – tedy vyřízení a odeslání vaší objednávky, tak z důvodu odpovědnosti za případné vady – tedy vyřízení vaší reklamace. Dozorovým orgánem Správce je Úřad pro ochranu osobních údajů.


Dále bychom vás rádi informovali o tom, že při registraci na našem webu můžete souhlasit nebo odmítnou využívání vaší emailové adresy, vašeho jména a příjmení a vaší poštovní adresy k tomu, aby vám byly dále nabízeny služby a produkty naší společnosti, nebo aby vám na vaši emailovou adresu byly zasílány obchodní sdělení, ve smyslu zákona 480/2004 Sb.


Souhlas se zpracováním vašich údajů pro marketingové účely, tedy pro nabízení výrobků a služeb, nebo pro zasílání zmíněných obchodních sdělení je zcela dobrovolný, a pokud souhlas dáte, máte samozřejmě zákonná práva, která s ním souvisejí. Jedním z nich je i možnost souhlas kdykoliv odvolat, a to písemně na adrese Správce. Pokud chcete odvolat souhlas se zasíláním emailových obchodních sdělení, lze tak učinit v rámci každého emailu, který vám za tímto účelem přijde. Vaše osobní údaje budou za tímto účelem zpracovány do té doby, pokud tento souhlas sami nezrušíte.

 


Účel zpracování osobních údajů:

  • Plnění kupní smlouvy, vedení vašeho zákaznického účtu, samotné dodání objednaného zboží na vaši adresu, plnění povinností ohledně reklamací. – Za těmito účely jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu nutnou k těmto úkonům.
  • V případě udělení souhlasu se zasíláním obchodních sdělení a nabízení výrobků a služeb jsou zpracované osobní údaje využívány pouze za tímto účelem. V případě nabízení výrobků a služeb je nutné souhlas odvolat písemně na adrese Správce, v případě emailových kampaní tak může být učiněno prostřednictvím každého zaslaného emailu.

 


Rozsah údajů:
Vaše osobní údaje budou zpracovány v takovém rozsahu, v jakém jste je Správci při jejich zadávání poskytli – jedná se o údaje vyplněné při registračním procesu na webu Správce. Veškeré zadané údaje jsou využívány pouze v takovém rozsahu, který je nutný pro daný účel, a to ať už plnění kupní smlouvy, či reklamační proces. Pokud je pro některý z účelů vyžadován i váš souhlas, je tento účel konkrétně specifikován. Jedná se především o základní údaje o vaší osobě, a to především o údaje: jméno a příjmení, poštovní adresa, telefon, číslo faxu, číslo bankovního účtu včetně kódu banky, vaše pohlaví, fakturační údaje společnosti, datum narození. Dále se jedná o údaje, které vzniknou v rámci vaší aktivity. Především se jedná o historii objednaného zboží, tedy jeho druh, jeho cenu, datum objednávky a celkové údaje vašeho zákaznického účtu, které s tímto procesem souvisí.

 


Informační povinnost:
Každý subjekt, který takto své osobní údaje poskytne má dle zákona, § 11 a 21 a následně zákona číslo 101/2000 sbírky, řadu práv, které se týkají především přístupu k těmto osobním údajům, a možnost opravy nepřesných nebo zavádějících informací. Dále má subjekt právo na blokování nesprávně uvedených osobních údajů, popřípadě jejich kompletního smazání. Pokud má subjekt pochybnosti o tom, zda jsou jeho práva i samotný zákon dostatečně dodržovány, může se obrátit na samotného Správce, a to jak s žádostí o vysvětlení, tak s požadavkem konkrétní nápravy.


Pokud jsou osobní údaje zpracovány pro účely marketingové, dále pro účely nabízení výrobků a služeb, a také pro účely zasílání obchodních sdělení, a pokud je k daným účelům vyžadován souhlas, je udělování takového souhlasu dobrovolné. I udělený souhlas může být kdykoliv později odvolán, a to dle výše uvedených podmínek.


Osobní údaje mohou být na základě pověření Správce zpracovány i jiným subjektem, a to v rámci zákona § 6, zákona 101/2000 sbírky. Tento zpracovatel je povinen daný zákon taktéž dodržovat a samotný Správce vždy zajistí adekvátní podmínky k tomu, aby byla ochrana osobních údajů dodržována. Nad vším dozoruje Úřad pro ochranu osobních údajů. Více informací o této problematice lze nalézt na jeho webu, a to: www.uoou.cz

 

20
07/17

Dámské kalhotky jsou velmi často opomíjenou součástí outfitu. Většina žen jejich výběru nevěnuje tolik pozornosti, kolik by bylo ve skutečnosti potřeba. Ono je jednoduché vybrat si spodní prádlo podle vzhledu, odhadnout velikost a domů odcházet s pocitem, kolik času jste ušetřili. Následně se ale budete chytat za hlavu, že vás kalhotky dřou, zařezávají se a jejich střih vám pořádně nesedí. A právě střih kalhotek je velmi důležitý, dokáže totiž s vaším pozadím hotové divy!

Copyright © 2009 – 2017 Intimia, s.r.o.
Design by Vanavi.com | e-shop je provozován na systému SHOPION

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku