Ochrana osobních údajů

 

V rámci návštěvy našeho webu, nebo objednávky samotné, jste nám poskytl/a osobní údaje, které budou zpracovány dle příslušného zákona, a jejich zpracovatelem bude právě naše společnost, tedy Intimia.cz s.r.o. Ta bude zároveň i jejich správcem (dále jen Správce). Hlavním účelem, proč vaše osobní údaje zpracováváme, je hlavně samotné plnění kupní smlouvy, vedení vašeho zákaznického účtu na našich webových stránkách, a veškeré další procesy, které jsou spojené s vaší objednávkou. Jedná se například o samotné dodání zboží, případně o bezproblémové vyřešení celého reklamačního procesu.

Správce, tedy naše společnost, bude uchovávat vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytně nutnou, v souvislosti s výše uvedenými procesy. V souladu se zákonem § 11 a 21 a následujícího zákona číslo 101/200 sbírky, tedy Zákona o ochraně osobních údajů máte právo nejenom kompletního přístupu k vašim zadaným údajům, ale také k tomu, abyste případné nepřesnosti či nesrovnalosti v poskytnutých údajích opravili. Stejně tak máte možnost i blokování nesprávně uvedených osobních údajů, nebo smazání takových.


V souladu se zákonem máte samozřejmě řadu práv, a na základě nich se můžete na samotného Správce kdykoliv obrátit s tím, že žádáte jakoukoliv nápravu nebo vysvětlení, které se právě vedení a zpracování vašich osobních údajů týká. Vaše osobní údaje mohou být také zpracovány na základě pověření, které vydá samotný Správce. Vše v rámci zákona § 6, číslo 101/2000 sbírky. Pověřením zpracování osobních údajů může být jiný zpracovatel, než je samotný správce. Ten má však povinnost zajistit maximální ochranu vašich údajů, a také zajistit podmínky, dle kterých budou dále zpracovány.


Poskytnutí požadovaných údajů je v daném rozsahu nezbytné, a to jak z důvodu plnění samotné smlouvy – tedy vyřízení a odeslání vaší objednávky, tak z důvodu odpovědnosti za případné vady – tedy vyřízení vaší reklamace. Dozorovým orgánem Správce je Úřad pro ochranu osobních údajů.


Dále bychom vás rádi informovali o tom, že při registraci na našem webu můžete souhlasit nebo odmítnou využívání vaší emailové adresy, vašeho jména a příjmení a vaší poštovní adresy k tomu, aby vám byly dále nabízeny služby a produkty naší společnosti, nebo aby vám na vaši emailovou adresu byly zasílány obchodní sdělení, ve smyslu zákona 480/2004 Sb.


Souhlas se zpracováním vašich údajů pro marketingové účely, tedy pro nabízení výrobků a služeb, nebo pro zasílání zmíněných obchodních sdělení je zcela dobrovolný, a pokud souhlas dáte, máte samozřejmě zákonná práva, která s ním souvisejí. Jedním z nich je i možnost souhlas kdykoliv odvolat, a to písemně na adrese Správce. Pokud chcete odvolat souhlas se zasíláním emailových obchodních sdělení, lze tak učinit v rámci každého emailu, který vám za tímto účelem přijde. Vaše osobní údaje budou za tímto účelem zpracovány do té doby, pokud tento souhlas sami nezrušíte.

 


Účel zpracování osobních údajů:

  • Plnění kupní smlouvy, vedení vašeho zákaznického účtu, samotné dodání objednaného zboží na vaši adresu, plnění povinností ohledně reklamací. – Za těmito účely jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu nutnou k těmto úkonům.
  • V případě udělení souhlasu se zasíláním obchodních sdělení a nabízení výrobků a služeb jsou zpracované osobní údaje využívány pouze za tímto účelem. V případě nabízení výrobků a služeb je nutné souhlas odvolat písemně na adrese Správce, v případě emailových kampaní tak může být učiněno prostřednictvím každého zaslaného emailu.

 


Rozsah údajů:
Vaše osobní údaje budou zpracovány v takovém rozsahu, v jakém jste je Správci při jejich zadávání poskytli – jedná se o údaje vyplněné při registračním procesu na webu Správce. Veškeré zadané údaje jsou využívány pouze v takovém rozsahu, který je nutný pro daný účel, a to ať už plnění kupní smlouvy, či reklamační proces. Pokud je pro některý z účelů vyžadován i váš souhlas, je tento účel konkrétně specifikován. Jedná se především o základní údaje o vaší osobě, a to především o údaje: jméno a příjmení, poštovní adresa, telefon, číslo faxu, číslo bankovního účtu včetně kódu banky, vaše pohlaví, fakturační údaje společnosti, datum narození. Dále se jedná o údaje, které vzniknou v rámci vaší aktivity. Především se jedná o historii objednaného zboží, tedy jeho druh, jeho cenu, datum objednávky a celkové údaje vašeho zákaznického účtu, které s tímto procesem souvisí.

 


Informační povinnost:
Každý subjekt, který takto své osobní údaje poskytne má dle zákona, § 11 a 21 a následně zákona číslo 101/2000 sbírky, řadu práv, které se týkají především přístupu k těmto osobním údajům, a možnost opravy nepřesných nebo zavádějících informací. Dále má subjekt právo na blokování nesprávně uvedených osobních údajů, popřípadě jejich kompletního smazání. Pokud má subjekt pochybnosti o tom, zda jsou jeho práva i samotný zákon dostatečně dodržovány, může se obrátit na samotného Správce, a to jak s žádostí o vysvětlení, tak s požadavkem konkrétní nápravy.


Pokud jsou osobní údaje zpracovány pro účely marketingové, dále pro účely nabízení výrobků a služeb, a také pro účely zasílání obchodních sdělení, a pokud je k daným účelům vyžadován souhlas, je udělování takového souhlasu dobrovolné. I udělený souhlas může být kdykoliv později odvolán, a to dle výše uvedených podmínek.


Osobní údaje mohou být na základě pověření Správce zpracovány i jiným subjektem, a to v rámci zákona § 6, zákona 101/2000 sbírky. Tento zpracovatel je povinen daný zákon taktéž dodržovat a samotný Správce vždy zajistí adekvátní podmínky k tomu, aby byla ochrana osobních údajů dodržována. Nad vším dozoruje Úřad pro ochranu osobních údajů. Více informací o této problematice lze nalézt na jeho webu, a to: www.uoou.cz

 

19
09/16

 

Možná, že o spodním prádle vyrobeném z bambusu nyní slyšíte poprvé, ovšem o to více byste měli zbystřit svou pozornost: bambusové vlákno se totiž pomalu, ale jistě stává jedním z nejvyhledávanějších materiálů (nejen) pro výrobu spodního prádla. Čím si toto exotické vlákno získalo výrobce i zákazníky po celém světě, a proč je tím pravým i pro vás?

Copyright © 2009 – 2016 Intimia, s.r.o.
Design by Vanavi.com | e-shop je provozován na systému SHOPION

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku